Το Startup Safary επιστρέφει στην Αθήνα στις 20-22 Νοεμβρίου 2015 | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Το Startup Safary επιστρέφει στην Αθήνα στις 20-22 Νοεμβρίου 2015

Το Startup Safary είναι ένα διήμερο open doors για συνεργατικούς χώρους, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, startups και εταιρείες τεχνολογίας που πραγματοποιείται με επιτυχία στο Βερολίνο και σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις.

Στις 20 με 22 Νοεμβρίου 2015 σε περισσότερους από 6 χώρους θα πραγματοποιηθούν δεκάδες εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις, παρουσιάσεις & networking events σχετικά με την ψηφιακή και την νεανική επιχειρηματικότητα.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται εγγραφή.

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Athens Startup Safary, βρείτε ποια εκδήλωση σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Microsoft, η οποία σε ειδικά σεμινάρια θα παρουσιάσει τις δομές υποστήριξης που έχει δημιουργήσει για την νεοφυή επιχειρηματικότητα αλλά και τα διαθέσιμα εργαλεία για την βελτίωση της αποδοτικότητας μιας επιχείρησης.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και της εβδομάδα επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων ενώ μεταξύ άλλων τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων ,του UK Trade and Investment, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνία, ΕΣΥΝΕ, Hellenic Startup Association & του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής.

Το Startup Safary είναι μία εκδήλωση η οποία ανοίγει τις πόρτες των πιο cool startups της πόλης και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να συναντήσει τους ιδρυτές και τις ομάδες τους. Παράλληλα, co-working spaces, incubators, accelerators και άλλες πρωτοβουλίες υποδέχονται τους συμμετέχοντες διοργανώνοντας στοχευμένες εκδηλώσεις και θεματικές ημερίδες. Το Startup Safary ξεκίνησε το 2012 από το Βερολίνο και η Αθήνα είναι μία μόνο από τις πόλεις του ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος στο οποίο διεξάγεται.

Τα πιο hot events που διοργανώνονται στα πλαίσια του Startup Safary Athens

– Startup Safary 2015 @ The APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι)
Η εταιρία Apivita θα φιλοξενήσει στο κατάστημά της στο Κολωνάκι μία σειρά από ομιλίες από startup επιχειρηματίες, αλλά και εμπειρίες από τα προϊόντα της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
11:00 – 12:00 A spoonful of nature, business unusual, Αναγνώστης Τσουκαλάς, Head of Human Resources, APIVITA SA
12:00 – 12:30 APIVITA: 36 χρόνια εύ και αεί επιχειρείν, δημιουργείν καινοτομείν, Νίκος Κουτσιάνας, CEO APIVITA SA
12:30 – 13:30 Τhe Human Side of Innovation, Peter Economides, Brand Strategist, owner & founder of FΕLIX BNI
13:30 – 14:00 Τοmorrow… today!, Κώστας Σιούρτας, Ιδρυτής TOMORROW A.E
14:00 – 14:45 Aπό το 1 στο άπειρο – From 1 to infinity, Νίκος Δρανδάκης, Επιχειρηματίας, Ιδρυτής TAXIBEAT
14:45 – 15:15 Εθελοντισμός στο Διαδίκτυο – Bloode, Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος, Co-founder Βloode
15:15- 17:00 APIVITA Recruitment Sessions
11:00 – 17:00 Δωρεάν διάγνωση τύπου επιδερμίδας και Συμβουλές Ομορφιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό του The APIVITA Experience Store. Δοκιμές βιολογικών χυμών από το Juicy Bee juice bar στον 1ο όροφο του καταστήματος.