Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2015-20-22 Μαρτίου 2015, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2015-20-22 Μαρτίου 2015, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή πάνω από 150 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσει τους νέους μας, μέσα από 33 εισηγήσεις (πάνελ), σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Ταυτόχρονα, θέλει να αναδείξει την ‘Άλλη Ελλάδα’, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Επιπλέον φέτος θα συνεχίσουν τα workshops τις συζητήσεις χωρίς ατζέντα και κυρίως τα Business Days, τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι συμμετείχαν 650 νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών.

Τέλος, φέτος θα εισαγάγει τις Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, όπου ένας επιχειρηματίας ή στέλεχος εταιρείας θα παρουσιάσει ένα θέμα για μισή ώρα και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση.

Περισσότερα στο http://www.pan-orama.org/