BUSINESS TALENTS 2015 | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

BUSINESS TALENTS 2015

BUSINESS TALENTS 2015

Ο καινοτόμος Φοιτητικός Διαγωνισμός πρακτικής άσκησης στη Διοίκηση & Επιχειρηματικότητα, BUSINESS TALENTS 2015 με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας, γίνεται για 2η χρονιά μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία (2.220 συμμετοχές σε 654 ομάδας από όλα (21) τα ΑΕΙ και όλα (16) τα ΤΕΙ) !
Ενημερωτικό Video : http://youtu.be/O8S0mFIl6zQ (5’)
Οι φοιτητές Θα Διοικήσουν τη δική τους εικονική εταιρεία, σε μία βιωματική διδακτική εμπειρία που καλλιεργεί την επιχειρηματικότητα, αναπτύσσει δεξιότητες, εμπεδώνει πρακτικά τη γνώση και τους δίνει εφόδια για το μέλλον. Γι’ αυτό είναι ιδανικό να αξιοποιήσουν τα οφέλη του διαγωνισμού όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και απόφοιτοι έως 1 χρόνο).
Οι Εγγραφές θα διαρκέσουν έως 12 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός ξεκινά online στο Διαδίκτυο για 4 μήνες & στις 30 Μαΐου είναι ο συναρπαστικός Τελικός (με φυσική παρουσία).
Οι φοιτητές κερδίζουν Βραβεία 10.000 Ευρώ, Δίπλωμα, Υποτροφίες, εργασιακές ευκαιρίες.
Facebook : https://www.facebook.com/BusinessTalentsGR?ref=hl
Το πρόγραμμα Business Talents απευθύνεται και είναι ανοικτό σε όλους τους φοιτητές, ανεξαρτήτως ειδικότητας (δηλ. όχι μόνο κατεύθυνσης οικονομικής ή διοίκησης επιχειρήσεων) 17-27 ετών, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς και αποφοίτους (έως 1 έτος).
Το Business Talents υλοποιείται χάρη στην Χορηγία της BIC Violex και την Αιγίδα και υποστήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
Περισσότερες πληροφορίες στο www.businesstalents.com