Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα «H Σημασία της Καινοτομίας στην Τρέχουσα Οικονομική Κρίση και η Επίδραση της στην Οικονομία των Ελληνικών Νησιών» | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα «H Σημασία της Καινοτομίας στην Τρέχουσα Οικονομική Κρίση και η Επίδραση της στην Οικονομία των Ελληνικών Νησιών»

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και συγκεκριμένα μέσω της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες», διοργανώνει Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα με θέμα την «H σημασία της Καινοτομίας στην Τρέχουσα οικονομική κρίση και η επίδραση της στην οικονομία των ελληνικών νησιών».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην πόλη της Χίου από 4 έως 8 Μαρτίου 2015 στην Αίθουσα 1ου ορόφου, Ίδρυμα Τσάκος, Μιχ. Λιβανού 51, Χίος.
Για περισσότερες πληροφορίες, το ωρολόγιο πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής και τη διαδικασία καταβολής διδάκτρων επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
http://action4learning.aegean.gr/program_details.asp?id=154