Διαγωνισμός CU RestartUp @Ρομάντσο – Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέους ανθρώπους. | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Διαγωνισμός CU RestartUp @Ρομάντσο – Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέους ανθρώπους.

Το BIOS Ρομάντσο και το CU διοργανώνουν τον 4ο γύρο του CU RestartUp @Ρομάντσο, του διαγωνισμού που καλεί νέους δημιουργούς να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο και να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών, αυτόνομοι δημιουργοί ή νέες startups, από το χώρο του design, του προγραμματισμού, της φωτογραφίας, της μόδας ή νέοι που κάνουν κάτι μοναδικό, που δεν εντάσσεται αποκλειστικά σε έναν κλάδο, αλλά χρειάζονται ένα χώρο δραστηριοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015 υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Πάνο Χαραλάμπους – Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
  • Δημήτρη Φακίνο – Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)
  • Κωνσταντίνο Γουναρίδη – Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design
  • Βασίλη Χαραλαμπίδη – Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS
  • Εκπρόσωπο της Ομάδας CU

Ο διαγωνισμός CU RestartUp @Ρομάντσο είναι ένας διαγωνισμός για ανήσυχα μυαλά. Για νέους και νέες με δημιουργική δραστηριότητα και ιδέες που θέλουν να τις κάνουν πράξη. Ένας διαγωνισμός του CU και του Ρομάντσο που σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής σου καριέρας. Για σένα που είσαι 18-28. Ο διαγωνισμός αυτός έχει «τρέξει» τρεις φορές και 12 νέοι δημιουργοί και ομάδες έχουν ήδη κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον 4ο γύρο του διαγωνισμού που θα αναδείξει τους επόμενους νικητές.

Το Ρομάντσο, είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς  και νέες start ups και σε εντάσσει στην πιο δημιουργική κοινότητα της Αθήνας.  Γίνονται μέλος μιας οικογένειας με εμπειρία χρόνων, που τους βοηθά να αποκτήσουν εμπειρίες και να μεγαλώσεις.  Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, δεν βρίσκονται σε ένα ασύνδετο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά γίνονται μέρος του μόνου δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης που έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.romantso.gr