“The Squeeze Pitching Show” 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Orange Grove | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

“The Squeeze Pitching Show” 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Orange Grove

The Squeeze, το συναρπαστικό pitching show του Orange Grove, του συνεργατικού χώρου της Ολλανδικής Πρεσβείας, θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά #4, το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00 στο Orange Grove, Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7.

The Squeeze #4

The Squeeze pitching show είναι ένας συναρπαστικός διαγωνισμός, όπου νέοι επιχειρηματίες προβάλλουν τις ιδέες τους και μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως για να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο € 15.000 και 10.000€!, μια αρχή που κάθε νέος επιχειρηματίας μπορεί μόνο να ονειρευτεί.

Κατά τη διάρκεια του The Squeeze, 8 από τις πιο πολλά υποσχόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις του Orange Grove προβάλλουν την ιδέα τους σε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από 4 διεθνώς αναγνωρισμένους επιχειρηματίες. Ο τριμηνιαίος διαγωνισμός πραγματοποιείται με τη γενναιόδωρη υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας του «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων», η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στη δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών για τη νέα γενιά της Ελλάδας.

Το Orange Grove έχει δώσει μέχρι στιγμής 75.000€ στις 6 καλύτερες νεοφυείς επιχειρήσεις και με τον επερχόμενο διαγωνισμό το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, αυτό το ποσό θα φτάσει το εκπληκτικό ύψος των 100.000€.

Την ίδια μέρα το Orange Grove θα γιορτάσει τα δύο χρόνια λειτουργίας του.