Λίγες μέρες ακόμα για τις αιτήσεις για τον 3ο κύκλο του «Επιχειρηματικού Επιταχυντή» του INNOVATHENS | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Λίγες μέρες ακόμα για τις αιτήσεις για τον 3ο κύκλο του «Επιχειρηματικού Επιταχυντή» του INNOVATHENS

Το INNOVATHENS υλοποιεί τον «Επιχειρηματικό Επιταχυντή», ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα  με στόχο την ενίσχυση και στήριξη νεοφυών και υφισταμένων επιχειρήσεων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Έμπειροι επιχειρηματίες και εμπειρογνώμoνες, από ανάδοχες εταιρίες και στελέχη / εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων συνδέσμων, προσφέρουν σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring σε κάθε επιχειρησιακό σχήμα του Επιταχυντή, ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τομείς όπως το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, τα οικονομικά κ.α.

Επιπλέον, το INNOVATHENS διαθέτει στα σχήματα χώρο εργασίας κατάλληλα εξοπλισμένο, ευνοώντας σε ιδανικό περιβάλλον τη μεταφορά απόψεων, γνώσεων και εμπειρίας και μεταξύ των ομάδων.

To ΙNNOVATHENS μαζί με τους συνεργαζόμενους επιχειρηματικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την υποστήριξη της Samsung έχει εξασφαλίσει τους πόρους, για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αιτήσεις 3ου κύκλου μέχρι 26/6/2015. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.innovathens.gr/ba/