Πρόσκληση σε θεματικό εργαστήριο «Αλυσίδα αξίας του Τουρισμού» στη Χίο από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Πρόσκληση σε θεματικό εργαστήριο «Αλυσίδα αξίας του Τουρισμού» στη Χίο από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εκδήλωση με θέμα: Έξυπνη Εξειδίκευση στο Βόρειο Αιγαίο: «Αλυσίδα αξίας του Τουρισμού», που θα πραγματοποιηθεί στις 09/12/2015 στη Χίο, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ώρα έναρξης 12.00 μ.μ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Προπαρασκευαστικής Δράσης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Βορείου Αιγαίου που εγκρίθηκε τον Ιούλιο 2015, αποτελώντας το 1ο θεματικό εργαστήριο για την Αλυσίδα Αξίας του Τουρισμού.
Εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ερευνητικών φορέων, επιχειρηματιών και φορέων τους, θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης και συνεργασίας στον τομέα, που αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς, προτείνοντας δράσεις, έργα, καινοτόμες τεχνολογίες και καλές πρακτικές.
Την εκδήλωση θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι φορέων από όλα τα νησιά της Περιφέρειας μέσω τηλεδιάσκεψης, και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Τα Επιμελητήρια και Φορείς προς τα οποία αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους.

H αντίστοιχη ανακοίνωση βρίσκεται στο σύνδεσμο της ΕΥΔ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου: http://www.pepba.gr/ (Νέα- Ανακοινώσεις) .
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο θεματικό εργαστήριο, μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις – ιδέες τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://pepba.eu/epanak/index.php .
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα αρμόδια στελέχη της υπηρεσίας μας: κ. Θεολόγο Αθανασέλη 2251352017 & κα. Γιαννάκα Μαρία τηλ. 2251352012

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ