StartUp Europe Initiative – Το νέο διαδικτυακό εργαλείο των Ευρωπαϊκών startups | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

StartUp Europe Initiative – Το νέο διαδικτυακό εργαλείο των Ευρωπαϊκών startups

Το νέο διαδικτυακό εργαλείο των Ευρωπαϊκών startups είναι γεγονός. Η πύλη ενιαίας εισόδου www.startupeuropeclub.eu απευθύνεται αποκλειστικά σε καινοτόμες επιχειρήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κύρια δραστηριότητα τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Άμεσος στόχος είναι η ενδυνάμωση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας ώστε οι επιχειρηματικές ιδέες να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα εφόδια για να ευδοκιμήσουν.

Αν είστε νέος επιχειρηματίας και θέλετε να απεγκλωβίσετε την start up σας από την εγχώρια αγορά, θα επωφεληθείτε άμεσα από τις πληροφορίες που σας παρέχει ο διαδικτυακός αυτός κόμβος για το πώς να συμμετέχετε σε δραστηριότητες και online εκπαίδευση, πώς να διεκδικήσετε micro grants, πώς να επεκτείνετε το δίκτυό σας με επαφές σε όλη την Ευρώπη και πώς να συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

Τα μέλη του Startup Europe Club θα σας βοηθήσουν να λάβετε την σωστή καθοδήγηση ανάλογα με την πόλη που δραστηριοποιήστε. Επίσης μέσα από το πλήρες ενημερωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα ενδιαφέροντα events που θα λάβουν χώρα τους προσεχείς μήνες όπως το Le Web (Παρίσι), το Disrupt (Λονδίνο) και Startup- Pirates (Λισαβόνα). Εάν είστε τυχεροί το Startup Europe μπορεί να σας καλύψει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής για να παραβρεθείτε στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στον νέο κύκλο αιτήσεων στις αρχές του προσεχούς Δεκέμβρη.

Πηγή: http://www.epixeiro.gr