ΕΕΔΕ: Στις 24 Νοεμβρίου στέλνουμε δυνατό μήνυμα ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

ΕΕΔΕ: Στις 24 Νοεμβρίου στέλνουμε δυνατό μήνυμα ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Στις 24 Νοεμβρίου 2015 (ώρα 18.00) η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence (Επίπεδα Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM), Investors in People καθώς και του Βραβείου του Έλληνα Ηγέτη Ποιότητας (Quality Leader of the Year) 2015.

Όπως κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015» θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Υφυπουργού Βιομηχανίας, κ. Θεοδώρας Τζάκρη, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Πατήσια), όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 400 ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, πολιτικών, κ.ά.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο «Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας», που αυτή τη χρονιά φιλοξενείται στο φουαγιέ της ΕΕΔΕ. Στα ειδικά περίπτερα του χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από τη διαδρομή τους προς την Αριστεία.

Εφέτος στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας συμμετέχουν οι εταιρίες: Cyta Ελλάδος, Edenred, Sabo SA, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, Intermed SA. και Uni-Pharma.

Είσοδος ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ