Σχολή Επιχειρηματικότητας Αθήνα 30 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2015 | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Σχολή Επιχειρηματικότητας Αθήνα 30 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2015

Η ThinkYoung, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τις Βρυξέλλες η οποία ασχολείται με θέματα νεολαίας, διοργανώνει το «Σχολή Επιχειρηματικότητας» (Entrepreneurship Schoolγια πρώτη φορά στην Αθήνα μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου 2015, σε συνεργασία με το The Coca-Cola Foundation.

Η Σχολή δεν έχει δασκάλους, ούτε διαλέξεις. Για μία εβδομάδα, οι συμμετέχοντες θα εργαστούν σε ομάδες των 10 ατόμων ώστε να συντάξουν το δικό τους business plan, θα συζητήσουν και θα θέσουν τις ερωτήσεις τους απευθείας σε επιτυχημένους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρακολουθήσουν ένα debate για θέματα επιχειρηματικότητας με πολιτικούς, και θα επισκεφθούν ένα κέντρο καινοτομίας στην Αθήνα. Στο τέλος της εβδομάδας, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην κριτική επιτροπή, η οποία και θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Επιθυμούμε να προσελκύσουμε περίπου 100 επίδοξους επιχειρηματίες μεταξύ 18-35 ετών, κυρίως γυναίκες και νέους λιγότερο ευνοημένων ομάδων. Στόχος μας είναι να τους ενθαρρύνουμε και να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να κάνουν τα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν (εξαιρούνται μεταφορικά, διαμονή και προσωπικά έξοδα).

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμες εδώ. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  es@thinkyoung.eu.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 20/11/2015