Ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα

Το δεύτερο ετήσιο StartSmart οργανώνεται απο το MIT Enterprise Forum Greece, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο The American College of Greece στην Αθήνα στι ς 9:00 με σκοπό να συμβάλει θετικά στη καλλιέργεια, τη βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού τεχνολογικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

 Σκοπός του ολοήμερου συνεδρίου είναι να εμπνεύσει, να διασυνδέσει, να καταρτίσει και να ενημερώσει την εγχώρια τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα συμβάλλοντας ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Οι παρουσιάσεις σημαντικών ομιλητών σχετικά με τις προοπτικές που δημιουργούνται, η ανάλυση αξιόλογων case studies, τα διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, καθώς και οι ανοιχτές συζητήσεις, θα αποτελέσουν γόνιμο έδαφος διερεύνησης των σύγχρονων προκλήσεων.

Στα πλαίσια του συνεδρίου οι νικητές του MITEF Greece Startup Competition θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τα επιχειρηματικά τους σχέδια ενώ δέκα ανερχόμενες επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα λάβουν μέρος στην έκθεση Startup Expo.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.mitefgreece.org/en/startsmart-greece-2015/