Open 4 Business | the SME Growth Story: Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την επιχειρηματική ανάπτυξη και εξωστρέφεια | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Open 4 Business | the SME Growth Story: Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την επιχειρηματική ανάπτυξη και εξωστρέφεια

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση διοργανώνει ευρωπαϊκό συνέδριο για την επιχειρηματική ανάπτυξη και εξωστρέφεια στην Αθήνα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας6-8, Αθήνα με τίτλο «Open 4 Business | the SME Growth Story».

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν ως ομιλητές διακεκριμένα πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος του συνεδρίου «Open 4 Business | the SME Growth Story» είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες/ουσες να εμπνευστούν από τις εμπειρίες και τις γνώσεις επιτυχημένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται ενεργά στην ευρωπαϊκή ή/και την παγκόσμια αγορά, καθώς και επιστήμονες και επαγγελματικούς συμβούλους του χώρου. Το συνέδριο απευθύνεται σε δυναμικούς επιχειρηματίες και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση και δομείται σε 4 ενότητες που θα μοιράσουν γνώση, πρακτικές συμβουλές, κατευθύνσεις και λύσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν άμεσα στις επιχειρήσεις τους, με σκοπό να αναπτύξουν την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητά τους.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν, κατόπιν υποχρεωτικής εγγραφής και επιβεβαίωσης συμμετοχής από τη Γραμματεία του Συνεδρίου. Για εγγραφές πατήστε http://ecbiz.eu/ecbg-conference-reservation/

Το συνέδριο υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου  European Business Growth Catalyst (Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, Συμμαχία Γνώσης, Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

Χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr και Μίλητος Συμβουλευτική.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ιωάννου Σοφία, Υπεύθυνη διοργάνωσης, 210 83 12 868info@knowl.gr .

Πηγή: http://www.epixeiro.gr