Πρωτότυπος διαγωνισμός – κρουαζιέρα για φοιτητές και νέους επιχειρηματίες | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Πρωτότυπος διαγωνισμός – κρουαζιέρα για φοιτητές και νέους επιχειρηματίες

Μια νέα διεθνούς βεληνεκούς ελληνική πρωτοβουλία προώθησης ιδεών από την μελλοντική γενιά των επιχειρηματιών θα λάβει χώρα μέσα από ένα πρωτότυπο διαγωνισμό-κρουαζιέρα με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων, στους τομείς του Τουρισμού, της εκμετάλλευσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Ετσι οι φοιτητές θα συγκροτήσουν ομάδες και θα  έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν πρωτότυπα projects τα οποία και θα μετεξελιχθούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού με καθοδήγηση από ειδικούς επαγγελματίες του business consulting και του marketing, οι οποίοι και θα βρίσκονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο. Στο οργανωτικό σχήμα συμμετέχουν επίσης το Start Up Greece και  το φοιτητικό σωματείο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών THINK BIZ. Την διεύθυνση και τον συντονισμό της ομάδας  o Σταύρος Τσομπανίδης ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Phee ΙΚΕ.

Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1/6/15 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4/6/15. Το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό (50 ευρώ), ενώ η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης www.getcruiseinn.com.