Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης-SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ START UP | Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Search on pages

Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης-SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ START UP

SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ START UP;

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 11:00 | ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει την «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης», αναλύοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το κεφάλαιο του «Scale up».

Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα περιγράψουν και θα αναλύσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς επιχείρησης, θα περιγράψουν το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών θα μιλήσουν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος (C.E.O. Chipita), Παύλος Ευμορφίδης (Ιδρυτής Coco-Mat), Κωνσταντίνος Γεράρδος (Πλαίσιο C.E.O.), Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), Gwen Nguyen (Indiegogo Cause Director), Nava Swersky (NanoIsrael, Co-Chair).

Εκτός από τους καταξιωμένους επαγγελματίες, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην Ημερίδα την  Αναπληρωτή Υπουργό για την Καταπολέμηση της Ανεργίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κωνσταντίνο Φωτάκη. Με τη  συμμετοχή τους στην Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, ως ομιλητές,  αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό, σε σχέση με το θεσμικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο θα διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Οι 3 θεματικές ενότητες της Ημερίδας είναι:
  • SESSION I – Εμπνέοντας την Επιχειρηματικότητα
  • SESSION II – Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα
  • SESSION III – Μιλώντας για την Επιχειρηματικότητα                                                                                                   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών και των εργαστηρίων επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ημερίδας www.aoen.gr